Przyszły czasy na graczy mikasy :D
- Nick: xRyaNx
- Mam 69lvl i pół mój poziom profesji to 80.
- Gram Łucznikiem.
- Moje karty sp to:
SP1 52j +9,
SP2 41j +0,
SP3 w trakcie robienia,
SP4 61j +9.
- Reputacja 190k zielony przywódca.
Resztę napisze razem.
W Nostale gram już 2 lata jest to moja 4 postać.
Bardzo lubię siedzieć na Glacku co prawda moja reputacja z byt dobrze o tym nie mówi, lecz naprawdę staram się spędzać tam dużo czasu.
Nie ma czynności w tej grze których robić nie lubię.
Moja ostatnia Fam to Destino, odszedłem od niej ponieważ byłem obrażany przez nie których graczy. Nie była to moja wina wcale nie lubię wchodzić z ludźmi w konflikty, ponieważ to do niczego nie prowadzi z wyjątkiem tego, że ludzie przestają cie lubić i uważają cie za kogoś kto wywołuje kłótnie myślę, że nikt nie chce mieć takiej opinii.
Na Nostale poświęcam od 2 do 4 godzin.
Mam 13 lat na imię mam Paweł dużo ludzi mówi, że zachowuję się dość dojrzale jak na swój wiek.
Lubię grać w gry komputerowe oraz wychodzić na dwór (robię tam różne rzeczy np. lubię jeździć na rowerze, pograć w piłkę itp.
Jestem z Gdańska woj. Pomorskie, chętnie poznam nowych szczerych i przyjaznych ludzi z którymi będę mógł, gdzieś wyjść lub pograć w nostale lub inne gry.
Chciałbym dojść do waszej fam, ponieważ słyszałem, że macie bardzo miłą atmosferę.
Proszę o wyrozumiałość, ponieważ to moje pierwsze podanie.
Czekam na werdykt i pozdrawiam wszystkich.
RyaN
Administrator
Miałem wczoraj tzn, dziś w nocy skomentować ale nie byłem w stanie racjonalnie myśleć (poprawiny) więc teraz skomentuje. Jestem na tak widze że jesteś lekko rozgadaną osobą i to mnie cieszy bo ile ja mogę ciągle nadawać. Mam jeszcze pytanie odnośnie ts'a, korzystasz, bądź byłbyś chętny na nim z nami siedzieć?
Administrator
to na forum masz podany kanał i hasło i zapraszam dziś na loD jak Cię dodamy do rozmowy